Coto Real, Spanje

Posted Posted by Coto-Real-Manilva in Berichten     Comments No comments
mei
3

Coto Real Duquesa Golf is een residentieel complex in Manilva, één van de meest bevoorrechte sites van de Costa del Sol, Spanje.
Een voetstap verwijdert van het la Duquesa golfterrein en een steenworp van het strand met enorme sportieve mogelijkheden.
Deze accomodatie zal u een ongelooflijk uitzicht bieden op zee en bergen. Badend in de zon, omspoeld door een egale zee en te midden van ongerepte natuur. Dit prestigieuze gebied aan de Mediteriaan heeft vele charmes te bieden.

Amper 200 meter ver, ligt één van de prachtigste havens van de Costa del Sol, de haven van La Duquesa. Het 200.000 m² grote complex, kijkt uit over een groot groen gebied met beschaduwde wandelpaden, speelpleintjes voor de kinderen en meerdere zwembaden voor het welbehagen van de hele familie.

Comments are closed.