Browsing all articles in Berichten

Luxe Appartement te huur in Spanje!

Posted Posted by Danny Jensen in Berichten     Comments Reageren uitgeschakeld
okt
2

Houdt u van zon, zee en luxe. Dan bent u vast gecharmeerd door dit exclusieve en ruime gelijkvloers appartement, met twee slaapkamers. Het biedt plaats aan vier personen en maakt deel uit van een privaat en beveiligd residentieel complex, gelegen in het zuidelijke puntje van de Costa del Sol. Door de schitterende inplanting op een helling hebt u een fantastisch zicht op de Middellandse Zee en de nabijgelegen golfterreinen. Een ontdekking (en een vakantie) meer dan waard!

Voor meer foto’s kijk gerust bij Appartement

La Duquesa Jachthaven

Posted Posted by Danny Jensen in Berichten     Comments No comments
mei
3

De prachtige haven van La Duquesa jachthaven biedt volledige diensten voor zeil enthousiastelingen, en een groot aantal attracties voor mensen met geen interesse voor het water.

De aantrekkelijke promenades rondom de haven bieden een verscheidenheid aan restaurants, gezellige bars en cafes. Met een ruime keuze aan eten en drinken, bijv. Frans, Italiaans, Chinees, Indiaas, Thais en natuurlijk Spaans met haar verse, lokale vis. Tal van diensten en kruideniers zijn dichtbij. Twee dagen per week is er een unieke markt!

Coto Real, Spanje

Posted Posted by Danny Jensen in Berichten     Comments No comments
mei
3

Coto Real Duquesa Golf is een residentieel complex in Manilva, één van de meest bevoorrechte sites van de Costa del Sol, Spanje.
Een voetstap verwijdert van het la Duquesa golfterrein en een steenworp van het strand met enorme sportieve mogelijkheden.
Deze accomodatie zal u een ongelooflijk uitzicht bieden op zee en bergen. Badend in de zon, omspoeld door een egale zee en te midden van ongerepte natuur. Dit prestigieuze gebied aan de Mediteriaan heeft vele charmes te bieden.

Amper 200 meter ver, ligt één van de prachtigste havens van de Costa del Sol, de haven van La Duquesa. Het 200.000 m² grote complex, kijkt uit over een groot groen gebied met beschaduwde wandelpaden, speelpleintjes voor de kinderen en meerdere zwembaden voor het welbehagen van de hele familie.

berichten Categories